Herning, DENMARK | 18 - 21 MAY 2023

Er du vild med hunde? Så har vi de perfekte rammer for dig og din familie. Kom på besøg til European Dog show i Herning Messecenter, hvor du kan møde mere end 350 forskellige hunderacer og deltage i spændende aktiviteter for hele familien.

European Dog Show er ikke bare en af verdens største hundeudstillinger, men også en enestående mulighed for at gå all-in på hund i fire hele dage!

European Dog Show har kun én gang tidligere fundet sted på dansk jord, hvilket var tilbage i 1997, så mis ikke din chance for at opleve alverdens forskellige hunderacer, gå fuldstændig shop-amok i massevis af stande spredt over 5 haller og selvfølgelig opleve de smukkeste hunde i Europa, som skal dyste om at blive "Europa Vinder 2023".

Hund & Familie-stand

Én af de mange stande, der vil være at finde på udstillingen, er Dansk Kennel Klub's Hund & Familie-stand. Det er en stand for hele familien, hvor børn og barnlige sjæle kan komme og lave sjove aktiviteter. Der er f.eks. mulighed for at tegne, lægge perleplader, læse hundebøger og ikke mindst deltage i standens billedjagt, hvor alle deltagere får nogle gode præmier sponsoreret af virksomheder, der har stand på udstillingen. For at deltage i billedjagten skal man blot være under 16 år og de mindste skal være i ledsagelse med en forælder, da det kræver, at du bevæger dig rundt på udstillingsområdet. Der vil komme meget mere information, når vi er tættere på udstillingen.

Hvilke racer på hvilke dage

Hvis du kommer for at se nogle bestemte racer eller grupper af hunde kan du få et overblik over her hvilke dage de forskellige dømmes.

Vi har både European Dog Show, Agria Winner show og DKK European Cup udstillinger, hvilket betyder, at racerne dømmes flere dage.

Torsdag 18. Maj 2023

Fredag 19. Maj 2023

Lørdag 20. Maj 2023

Søndag 21. Maj 2023

European Dog Show
Agria Winner Show
DKK Europen Cup

Formiddagsprogram

Store ring kommer til at byde på mange spændende indslag fra 09.00-13.00, f.eks.. oplæg om hundesprog, om opvarmning af hunde inden aktiviteter og introduktion af K9.

Et program for formiddagene i Store ring følger snarest!